jún
29

Házasságtörés diszkrécióval?

Általános vélekedés, hogy férfiak könnyebben, hamarabb, vagy többször hűtlenek a párjukhoz, mint a nők. Az is beszédes adat, hogy a félrelépő férjek 56%-a úgy vallotta, hogy házassága valójában boldog. Ugyanerre a kérdésre a hűtlen nők csupán 36%-a adott hasonló választ...

Házasságtörés diszkrécióval?A beszélgetésekből az derül ki, hogy a férfiakat sem elsősorban a szexuális vágy hajtja, hanem legtöbbször a megfelelési kényszer, menekülés az otthoni elvárásokból egy olyan kapcsolatba, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. A nőket pedig férjük figyelmetlensége, a szeretet nélküliség, az elhanyagoltság érzése űzi más férfi karjába.

Nézzünk egy valós – és meglehetősen kínos – történetet egy félrelépő férj leleplezéséről:
- A férfi az interneten regisztrált egy online társkereső oldalon, és onnan gyűjtötte rendszeresen az új randi-partnereit. Pincérként dolgozva, otthon - úgy hitte -, gond nélkül beadhatja, hogy az esti műszak elhúzódott, miközben valójában a légyottjait bonyolította. Felesége azonban mégis gyanakodni kezdett. Végül álnéven és egy másik nő profilja mögé rejtőzve randit beszélt meg saját csélcsap urával. A randira pedig miután megérkezett a férje, betoppant ő maga is. Magyarázkodásra sem volt szükség. Ilyen egyértelmű lebukást nehéz bármivel is palástolni.

Az online társkeresés a „kamu fotók” és az „olyat írok, hogy tetsszen” bemutatkozások miatt sokaknak okoz csalódást. Nagyon könnyen buknak le így azok, akik nem mondanak igazat - így a hűtlen férjek is. Nekik ezért kifinomultabb, diszkrétebb, új módszert kellett találniuk.

Hűtlenség 2012?

Azok a férjek, akiknek egyébként eszük ágában sem volna elhagyni a feleségüket vagy családjukat, akik valójában boldognak tekintik házasságukat, új módszert találtak a félrelépésre. „Diszkrét” segítséget akarnak igénybe venni. Abban bízva, hogy a diszkréció köti a társkereső irodákat, hozzájuk fordulnak, hogy gyors, rövidtávú intim kalandokat találjanak - némi közvetítéssel. A „diszkréciót” ugyanis félreértelmezik. Azt remélik, hogy kis titkuk sehogyan sem szivároghat ki, és biztonságban érezhetik magukat újdonsült barátnőikkel.

Megkérdeztünk erről egy társkereső irodát. A DUALS Diplomás Társkereső Iroda vezetője, Bús Tímea megerősítette:
- Egy hiteles társkereső irodának figyelnie kell arra, hogy csak független társkeresők térjenek be hozzá. Olyan emberek, akik élethelyzetükből adódóan nem tudnak hol ismerkedni. Akiknek a munkahely, a baráti társaság, a megszokott környezet már nem ad lehetőséget. Nem pedig olyanok, akik azért nem tudnak ismerkedni, mert különben kiderül a feleségük előtt a megbízhatatlanságuk. A férjeket, akik csak kalandot keresnek a többi ügyfelünk védelmében nem vesszük fel tagjaink sorába. A mi célunk, hogy házasságok szülessenek, és nem az, hogy tönkre menjenek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harangocska 2012.08.16. 14:26:38

Én is úgy gondolom, hogy a férfiak hűtlenebbek, mint a nők. Meg kell hallgatni mi van a háttérben... Én erről sokat beszélgettem Bús Tímeával. Először nehezen fogadtam el amit mondott..fájt...
De a Duals Társkereső Iroda segített átvészelni a nehéz időszakot! :-)

Itala 2012.08.16. 14:26:54

Szerintem a férfiak a csalfábbak, habár már én is álltam mind a két oldalon.

Hát nem volt kellemes amikor megcsaltak, ezért döntöttem úgy, hogy én nem teszek ilyet többé...
Fontosnak tartom, hogy társkereső irodába függetlenek menjenek el, ha már készen leszek rá felkeresem a Duals Társkereső irodát.
süti beállítások módosítása