dec
21

Címkék: társkereső duals | Szerző: Duals | 3:07 pm

Randizz velünk, találd meg a párod!

Megtalálni a vágyott társat?

Diszkrét, személyes ismerkedési lehetőség a Duals Társkeresőben. A hagyományos társkereső iroda személyességét és biztonságát garantáljuk. A randevúszervezés mellett társközvetítő tevékenységünk alapja a spontán ismerkedés elősegítése, igényes programok, társkereső utazások, bulik, karaoke-estek, kulturális programok szervezésével.

Azokat a társukat kereső hölgyeket és urakat várjuk, akik kifejezetten komoly, stabil párkapcsolatot szeretnének kialakítani megtalált párjukkal.

Jelmondatunk szerint a Duals Társkereső partner a társkeresésben, hiszen a személyes kapcsolattartásnak köszönhetően valóban nem marad egyedül az ismerkedés folyamán. Felhívjuk azokra a társkeresőkre a figyelmét, akivel nagy valószínűséggel egymást kereshetik, akivel kialakulhat a kapcsolat alapját jelentő vonzalom.

Legyen a partnerünk!

www.duals.hu
Duals Társkereső

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunshine2010 2012.08.16. 14:27:16

Be kell vallanom kicsit félve kerestem fel az irodát, mert már sok mindent kipróbáltam, rapid randi, salsa randi, lakat parti, de eddig még nem találtam rá az igazira. Itt viszont már az első rendezvényen, amire elmentem, egy borkóstolón találkoztam valakivel, akivel hasonló az érdeklődési körünk és ugyan azokat a dolgokat várjuk el egy párkapcsolattól. Azóta már egyszer találkoztunk és azt hiszem jó úton járunk a hangulatos programnak köszönhetően!

Cukki 2012.08.16. 14:27:34

dualstarskeresoklub.blogspot.com/

"Az első randi sokkal inkább saját magunkról szól, mint randevúpartnerünkről. Tetszeni szeretnénk, kápráztatóak lenni, magabiztosnak látszani- közben pedig tele vagyunk feszültséggel.

A jó randi első fokmérője: képesek vagyunk-e ellazulni egy kicsit, tudunk-e fesztelenné válni- akár csak egy pillanat, egy titkos összekacsintás erejéig, képesek vagyunk-e kilépni az első randi kínos, de egyben izgalmas kötöttségéből.
Különösen fontos és jelentőségteljes, hogyan viselkedünk, ha randevúpartnerünk nem szimpatikus számunkra, vagy azt vesszük észre, hogy a partnerünk szimpátiáját nem sikerült felkelteni.Viseljük méltósággal, bármi történik is! És ne mondjuk olyat, amit mi sem hallanánk szívesen…"

A Duals Társkereső nem csak az ismerkedésig kísér minken, hanem a randevúkon keresztül, akár a házasságig!
süti beállítások módosítása